GUGTrip 2013

Kolegové z GUG.cz a GDG Prague chystají velkou událost! Je nazvána GUGTrip a je pro každého! Tak neváhejte a přijeďte se na týden zabavit do přírody vybavené technologií!
(-DM-)
GUG.cz a GDG Prague vás zve na letní coworkingový týden na mlýně uprostřed přírody ve společnosti vašich počítačů, dalších geeků, a projektů, na které přes rok není čas. Přes den práce, přes poledne slunce seno jahody, přes večer inspirativní setkání, přes noc zábava. Několik překvapení v průběhu!
Na GUGTripu se sejde 30 – 40 lidí, kteří v týmech přes den pracují na projektech, v podvečer se dozvídají nové věci a večer a v noci prožívají zážitky. GUGTrip není žádný 5-ti denní hackathon, GUGTrip je 5-ti denní zážitek. Bavíš se a měníš svět projektem v týmu, dozvídáš se nové věci a společně s ostatními zažiješ příběh jako nikde jinde! Kromě přírody kolem bude i určitý komfort na práci a sdílený internet. Pojď na týden pracovat ven na NĚČEM JINÉM než co děláš zbytek roku. Poznej zajímavé lidí a pojď s námi zažít GUGTrip!

Místo konání akce je Kaprálův mlýn (http://www.kapraluvmlyn.cz/)

Program

Jak už bylo řečeno GUGTrip není 5-ti denní hackathon, ale 5-ti denní zážitek. Během akce budeme v týmech pracovat na projektech, témata projektů, použité technologie a týmy jsou čistě na vás. Můžete se s nimi na GUGTrip rovnou přihlásit. A když tým ani projekt ještě nemáte? Vůbec nevadí, finálně je dáme dohromady až na místě. Máme i pár našich tipů.
Teoreticky není problém přijít s projektem už rozpracovaným, ale při obsazování akce budeme upřednostňovat projekty nové. Týmy by ideálně neměly být uzavřené, tedy měla by být možnost na akci i k předem registrovaným týmům eventuelně přidat nové členy (ubírat nebudeme :-)).
Projekty by měli být technického rázu, ale nebráníme se i jiným, třeba i zcela netechnickým nápadům. Akce rozhodně není jen pro programátory, grafiky a spol. Místo je i pro vizionáře i umělce. Projektem může kromě nějaké webové, mobilní, či jiné aplikace být třeba i krátký film, umělecké dílo, kniha a mnohé další. Jen počítej s tím, že se na akci budou nejspíše nějací programátoři a GEEKové nejspíše vyskytovat :).
Každý účastník bude mít během GUGTripu 20-30 minut na krátkou pod-večerní přednášku, či workshop na téma, které je mu blízké a o které by se chtěl podělit s ostatními.
A kromě toho je připraven doprovodný zážitkový program, který budeš moci prožít společně s ostatními.
GUGTrip není v žádném případě nutně jen pro profesionály. Chceš-li si zkusit pohrát si s nějakou technologií, GUGTrip je to pravé místo kde začít!
GUGTrip ale NENÍ jenom, dokonce ani hlavně, o soutěži týmů v projektech.

Předběžný denní program

Předběžný denní program pak vypadá nějak takto:
  • 9:00 Snídaně
  • 10:00 – 13:00 Práce na projektech v týmech
  • 14:00 – 15:00 Polední klid
  • 15:00 – 17:00 Práce na projektech v týmech
  • 17:00 – 18:00 Přednášky & Workshopy
  • 18:00 – 19:00 Večeře
  • 20:00 – 23:59 Zážitkový program

Cena

U akce takovéto velikosti není bohužel v silách GUGu ji celou uhradit a každý účastník si proto musí sám zaplatit ubytování a jídlo částečně uhradit sám.
Kdybys přijel/a na celou dobu (doporučeno), pak ceny za ubytování a stravu vycházejí:
Ubytování: 5 nocí x 160Kč = 800Kč ( http://www.kapraluvmlyn.cz/ )
Jídlo: * 6 dní x 210Kč (plná penze) = 1260Kč
Je teoreticky možné přijet jen na část akce, ale zájemce, kteří se zúčastní celé akce budeme při obsazování akce preferovat.

Registrace

O akci bude nejspíše větší zájem, než jaký dokážeme uspokojit, proto dnes otevíráme předběžnou registraci.
http://goo.gl/YQNJs
Pro registraci nestačí označit svoji účast zde na G+, ale je nutné vyplnit předběžný registrační formulář.
GUGTrip není omezen věkem, pohlavím, zaměstnáním ani ničím podobným. Zúčastnit se může každý, kdo by chtěl 5 dní pobýt v partě lidí s podobným smýšlením.

Kdybys měl/a nějaké speciální dotazy, využij komentáře na G+ eventu, políčka v registračním formuláři a nebo nám napiš e-mail na dana@gug.cz
GUGTrip pořádají nadšenci z GDG Prague a GDG ČVUT Prague a je zastřešena pod GUG.cz.
Oficiální hashtag akce je #GUGTrip
Klidně pozvi své známé! Jestli můžeš, pomoz nám pomocí tohoto hashtagu prosím akci dále šířit.
(-GUG.cz-GDGPrague-) 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *