Rychlý tip #13

E-Chomutovsko

Ne každý má potřebu vědět o každém slově či slibu z poslanecké sněmovny, kdo koho podplatil nebo kdy je správný čas na sběr hub. Většinu z nás ale zajímá, co se děje ve vlastním městě. Například kam tak uháněla ta sanitka co jsem ráno viděl, proč byl na našem sídlišti včera večer ten vrtulník, nebo jak dlouho bude trvat oprava nějaké silnice. Pokud se vidíte alespoň v jednom z uvedených příkladů, tento Rychlý tip, je právě pro Vás.

E-Chomutovsko, je zpravodajský server, který každý den přináší ty nejnovější informace z dění v Chomutově a jeho blízkém okolí. Dozvíte se o kulturním dění, o dopravních nehodách, dění na magistrátě a další zajímavé informace.

A jako správný moderní server má i svou aplikaci. Ta je přehledná a jednoduchá. V bočním menu si můžete vybrat kategorii článků nebo nástroje pro správu aplikace. V nástrojích si můete třeba změnit barevné téma (v základu je nastavena stejná kombinace barev jako na webu, což je pro oko příjemné a svěží), nastavit synchronizaci nebo nastavit oznámení o nových článcích.

Ukázka aplikace E-Chomutovsko
2014-03-13-17-15-34
Ukázka aplikace E-Chomutovsko
2014-03-13-17-15-59
Ukázka aplikace E-Chomutovsko

Dle mé osobní zkušenosti si u mme E-Chomutovsko udělalo další plus k dobru. Jako jeden z  mála zpravodajských serverů totiž podává informace z objektivního hlediska, nezaujatě, nezkresleně.

A pokud nejste Chomutovští, nezoufejte. Server E-Chomutovsko není sám. V Ústeckém regionu jsou i další „E-servery“, jako například E-Mostecko nebo E-Teplicko.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *