Aktualizováno: Google I/O Extended 2014

IOCV14-2

Stejně jako loni, i letos pro Vás chystáme přímý přenos této vývojářské konference ze San Francisca. Loni se jednalo o naš první event pod hlavičkou GUG.cz a byl situován do domáckého prostředí. Letos to však bude větší.

Aktualizováno 20.5.2014: Nyní je již znám čas zahájení. Začneme v 17.30!

Datum je již nějaký čas známé. Konference se bude konat 25. – 26. 6., náš livestream se bude soustředit na první datum. A jelikož se naše skupina rozrostla, musíme změnit místo konání. Samozřejmě pro Vás bude připraveno občerstvení po dobu přenosu.

Chomutovské I/O Extended tedy bude 25.6.2014 v DDM Chomutov (Jiráskova 4140, Chomutov 430 03), přesný čas zahájení akce bude upřesněn. od 17.30.

Registrovat se již nyní můžete ZDE.

A na co se letos můžete těšit? To je zatím ve hvězdách. Google je znám svým tajnůstkařením do poslední chvíli. Některé zpravodajské servery však přináší spoustu spekulací. Některé pravděpodobnější, některé spíš ne. Posuďte sami:

1. Úplné představení platformy Android Wear

2. Představení hardwaru (nejspíše hodinky)

3. Novinky pro Google Now + podpora dalších jazyků

4. Play Services Framework (část pro vývojáře)

5. Novinky o Google Glass

6. Oznámení o budoucnosti řady Nexus

7. Oznámení prodeje zařízení v dalších zemích

-čerpáno z webu droidik.cz

Některé další weby uvádějí, že zbytek konference by měl být zaměřený na design. Pravděpodobně by Google rád dal vývojářům směr, jak si sám vzhled aplikací představuje. Co si na nás ale pánové z Mountain View připravují, však otázkou zůstává.

Hlavním mediálním partnerem akce Google I/O Extended je zpravodajský server Dotekomanie.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *