Karlovy Vary dobity, aneb třetí Ingress Party byla boží!

Včera jsme pořádali v pořadí již třetí Ingress Party. Vrátili jsme se do Karlových Varů, kde se konala první akce tohoto jména. Nejen že za uplynulých deset měsíců přibyla hromada portálů, ale přibyl i počet zúčastněných, což bylo pro chod akce nutností.

Poté, co jsme se sešli se všemi hráči, vybrali soutěžní data a dohodli pravidla soutěže, jsme vyrazili do terénu. Soutěž tentokrát proběhla poněkud v jiném duchu. Zatímco jindy bychom sbírali AP, tentokrát se soutěž orientovala na sběr XM. Důvod byl prostý. Drtivá většina portálů ve městě byla jedné barvy a tudíž by tato frakce byla v nevýhodě, protože by neměla co ničit. Zvolili jsme tedy sběr XM. Aby se tato mana sbírala, hráč musel být aktivní a také ji spotřebovávat. Tudíž se i tyto hodnoty odvíjeli od aktivity.

A jak soutěž dopadla?

Na prvním místě se umístil hráč @hukkv se 760.633 sesbíranými XM. Na druhém místě se umístil hráč @Nedos s 230.974 sesbíranými XM. A na místě třetím skončil hráč @LuckyLaFray se 179.465 posbíranými XM.

Za jednotlivé frakce vyhráli Resistance, přestože měli pouhé tři členy a Enlightened sedm. Resistance opět rozdrtili Enlightened v neuvěřitelném poměru XM:

Resistance: 1.171.072

Enlightened: 373.422

Pár fotek si můžete prohlédnout zde. A nebo se můžete podívat na G+ fotopříběh (nemusíte být přihlášeni na G+).

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *