Google I/O Extended 2015 Chomutov

io15-hash-on-blue

Největší konference Googlu klepe na dveře. Její přímý přenos si určitě nechcete nechat ujít. A co kdyby jste ho shlédli spolu s lidmi, kteří mají stejné zájmy jako Vy a na konferenci se také tolik těší?

Letos, stejně jako v minulých ročnících, Vám partička organizátorů GUG.cz přináší oficiální Google I/O Extended 2015 i do Chomutova. Přidejte se k nám a pojďte si tu atmosféru Moscone Centra užít tak, jako by jste byli přímo na místě. A protože budeme mít právě v San Franciscu i několik svých lidí, jistě pro Vás budeme mít nějaké zajímavé překvápko 😉

Letos bychom rádi udělali tuto akci ještě zajímavější než loni. I proto jsme změnili místo konání. A jelikož jsme limitování 22 místy v konferenčním salonku Hotelu Beethoven, vyčkávejte každou chvíli! Přibližně v polovině dubna spustíme registrace. O tom, kdo se stihl zaregistrovat včas a kdo ne, Vás budeme včas informovat e-mailem.

Kdy: 28.5.2015  17.30

Kde: Wellnes Hotel Beethoven

REGISTRACE JE POVINNÁ ZDE: http://goo.gl/cIghGE! NEREGISTROVANÍ PŘÍCHOZÍ PŘIJDOU O PĚKNÉ DÁRKY A V PŘÍPADĚ VYŠŠÍHO ZÁJMU NEBUDOU NA AKCI VPUŠTĚNI!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *